За 4 порции ви трябват:
Паста – фузили или орикете – 400 г
Чери домати – 160 г
Сушени домати – 80 г
Тиквички – 160 г
Настърган Пармезан – 100 г
Зехтин – 60 г
Масло – 40 г
Босилек, магданоз, сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Затоплете телешкото и го накъсайте на конци. Измийте и почистете зеленчуците, нарежете чери доматките на четири, тиквичките и сушените домати – на жулиени. Загрейте зехтина и сотирайте зеленчуците за кратко. Добавете телешкото. Сварете пастата, отцедете я добре и добавете маслото. Сервирайте в подходяща чиния – сложете спагетите, върху тях телешкото със зеленчуците. Поръсете със ситно нарязан босилек/магданоз и настърган Пармезан.
Да Ви е вкусно!
шеф Радослав Йорданов