ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите общи условия регламентират и регулират отношенията между онлайн магазин “Сърнегор агро” и клиентите и потребители на услугите, предлагани от него, същите са достъпни на интернет страницата: https://sarnegoragro.bg/.

I. ДЕФИНИЦИИ
Чл. 1. При прилагане на настоящите общи условия посочените по-долу термини и изрази се употребяват в следния смисъл:
1. “Сърнегор агро”, e електронен магазин, достъпен на адрес в интернет: https://sarnegoragro.bg/, предлагащ за продажба продукти от месо, собственост на „Сърнегор Агро“ ЕООД – търговско дружество администратор на лични данни, със седалище и адрес на управление в село Марково, общ.Родопи, обл.Пловдив, ул.”Шипка” №6, вписано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 204512982.
Всички потребители, които искат да пазаруват от него, трябва задължително да са запознати и съгласни с настоящите Общи Условия.
2. Клиент – всяко лице, което е извършило регистрация по реда на настоящите общи условия и има активен клиентски профил за използване на електронния магазин;
3. Клиентски профил – създаден със завършването на регистрацията и обособен в базата данни на електронния магазин уникален профил на съответния клиент за използване на “Сърнегор агро”, достъпен чрез въвеждане на потребителско име и парола;
4. Поръчка е всяка отделна изпратена до “Сърнегор агро” заявка от клиент за закупуване на стоки от електронния магазин. “Сърнегор агро” потвърждава приемането на поръчката чрез изпращане на съобщение по e-mail или на посочен от клиента телефонен номер.

ІІ.РЕГИСТРАЦИЯ В САЙТА
За да направите поръчка от https://sarnegoragro.bg/ е необходимо, но не задължително да се регистрирате в сайта. Въведете име, парола, актуален адрес за доставка и телефон за контакт. Ако вече сте регистрирани, моля влезте с име и парола в меню “Моят Профил”. В случай, на пазаруване без регистрация е необходимо при всяка поръчка да се предоставят лични данни за контакт и адрес за доставка.
Данните ще бъдат използвани единствено за осъществяване и подобряване на обслужването – приемане и изпълнение на поръчки; изпращане на информационен бюлетин за актуални продукти и промоции; връзка в случай на проблеми, свързани с поръчката; подобряване на обслужването.
Приемането на общите условия чрез отбелязването на съответната отметка и изпращането на регистрационната форма чрез натискането на съответния бутон, а също и потвърждаването на всяка отделна поръчка, представляват електронни изявления по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис и водят до сключване на договори между страните.
“Сърнегор агро” потвърждава завършването на регистрацията чрез отправяне на съобщение до посочения в електронната форма за регистрация e-mail адрес, съдържащо информация за активирането на клиентския профил.

ІІІ.ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА
Поръчка може да се извърши от различни секции в уебсайта, където има публикувани оферти и описания. Офертите съдържат кратко и детайлно описание на продукта, снимка, описание и цена. Указаната цена е за 1 брой в лева с начислено ДДС. В цената на продукта не се включва цена за доставка.
Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди  детайлите по нея, след като представител на “Сърнегор агро” се свърже с него по телефон или E-mail в работното време на фирмата.
Чрез натискане на бутона “Купувам”, потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите.
След всяка следваща поръчка, потребителите ще получават потвърждение на посочения електронен адрес. Потребителите могат да следят статуса на поръчката си по всяко време от личния си профил.

ІV.УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
Всички цени на сайта https://sarnegoragro.bg/  са в  бълграски лева с включен ДДС.
Цената за доставка  се калкулира допълнително. За страната цената за доставка се изчислява според тарифата на куриераска фирма „ЕКОНТ” и „СПИДИ”.
Ще ви информираме допълнително за стойността при потвърждение на поръчката.

V.НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
Можете да платите, закупените от Вас продукти по следните начини:
1. с наложен платеж на куриера при получаване на стоката;
2. – ePay.bg
3. – по банкова сметка на търговеца
Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, се задължава да заплаща продажната цена на закупената от него стока, както и пощенските или транспортните разходи, невключени в тази цена, свързани с нейната доставка.

VІ. ОТКАЗ НА ДОСТАВЕНА СТОКА И РЕКЛАМАЦИЯ:
Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти, ако продуктите не са използвани, не са увредени и е налична опаковката им и е запазен търговския вид с всички етикети, стикери и други, в следните случаи:
видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;
стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;
цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;
Съгласно член 57, т. 4 и т.5 от ЗЗП правото за отказ не важи за доставка на стоки, които подлежат на бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики. В този смисъл потребителите не могат да се откажат и да върнат хранителни продукти с кратък срок на годност; хранителни продукти, изискващи хладилно съхранение, като и плодове и зеленчуци.
При констатация на дефектен/развален продукт до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената стойност на стоката. Сумата, платена за доставка не се възстановява. При проблем с продуктите, поръчани от онлайн магазин “Сърнегор агро” , можете да се свържете с нас на Телефон: +359 894 328 411.