ТЕХНИЧЕСКИ СТЪПКИ ЗА ПОРЪЧКАТА И СКЛЮЧВАНЕ НА ДОГОВОР ЗА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА ОТ РАЗСТОЯНИЕ

1.СТЪПКА – КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Може да направите своята поръчка от електронния магазин https://sarnegoragro.bg/shop. За да направите поръчка добавете желаните артикули в кошницата, която се намира вдясно на екрана, и следвайте стъпките до завършване на заявката. Можете да направите и поръчка на телефон: +359 894 328 411.

2.КОГА ДА ОЧАКВАМ ПОРЪЧКАТА СИ?

Всички поръчки направени от понеделник до четвъртък до 12:00 ч. на обяд се изпълняват за доставка в същата седмица. При направена поръчка след въвеждане на Вашия адрес, ще видите и датата за доставка на Вашата поръчка. Освен това получавате email с потвърждение, в който датата на доставка на вашата поръчка отново е посочена. Поръчки в петък, събота и неделя не се изпълняват.

2. СТЪПКА – ПЛАЩАНЕ

Можете да платите, закупените от Вас продукти по следните начини:

– с наложен платеж: на куриера при получаване на стоката;

ePay.bg

  Банков превод

Клиент, който е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, се задължава да заплаща продажната цена на закупената от него стока, както и пощенските или транспортните разходи, невключени в тази цена, свързани с нейната доставка. Доставката е за сметка на получателя. Цената на доставката се формира на база теглото и стойността на поръчката, калкулирани по тарифите на куриерска фирма „Еконт“. Пратките се подготвят и предават на куриерската фирма вечерта преди възможния ден за доставка. Месните продукти задължително се опаковат в термоизолиран стериопорен кашон с лед, който осигурява температурния режим по време на пътуването.

Тъй като всички наши продукти се оформят ръчно, е възможно реалният грамаж на продукта, който получавате, да варира от посочения в сайта. За това е възможно да има разлика между сумата, която виждате изписана в момента на поръчка и тази, която след обработка на заявката трябва да заплатите при доставка. След приемане и обработка на Вашата заявка, стойността на всеки заявен продукт се маркира според точното тегло на разфасовката и поръчката става готова за доставка.  Следователно, цената се преизчислява и Вие заплащате точния грамаж на продукта, който получавате.

3.СТЪПКА – ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Ще получите e-mail с потвърждение за поръчката, както и e-mail, когато тя бъде изпратена. Срокът за доставка на поръчката е от 1 до 3 работни дни и зависи от наличността на дадения продукт. При телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете допълнително информирани от наш служител.